Ebaevents

Suunnitteletteko yrityksellenne tai organisaatiollenne tapahtumaa, ja haluatte varmistaa sen onnistumisen tavoitteidenne mukaisesti? EBArena Oy:n yrittäjät, kokeneet ammattilaiset, Jenni Lähteenmäki ja Taija Holm tarjoavat osaamisensa käyttöönne!

Jennin ja Taijan osaamisessa yhdistyy vuosikymmenien monipuolinen kokemus tapahtumien ja sisältöjen ideoimisesta, tuottamisesta, viestinnästä ja markkinoinnista.

Me tuotamme teille seminaarin, henkilöstötapahtuman, koulutuspäivän, asiakas –tai sidosryhmätapahtuman, juhlan tai muun tärkeän tapahtumanne rautaisella ammattitaidolla toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Panostamme suunnitteluun ja ideoimme teille sisältöä. Meille suuri budjetti ei ole edellytys hyvälle sisällölle eikä luovuus ole kiinni rahasta. Meille on kunnia-asia kehittää parasta sisältöä juuri teidän tapahtumaanne ja löytää tuotantoon juuri teille sopivat toteutuksen ratkaisut. Me valvomme projektin alusta loppuun henkilökohtaisesti ja panostamme yksityiskohtiin. Meille jokainen tapahtuma, pieni tai suuri, on yhtä tärkeä.

Laaja kontaktiverkostomme takaa teille parhaat osaajat, palvelut ja esiintyjät tapahtumaanne. Me perehdymme toimintaanne ja ehdotamme myös rohkeasti uusia tapoja tehdä sisältöä ja tapahtumia. Pitkä kokemuksemme bisneselämästä ja yhteistyöstä erilaisten yritysten ja toimialojen kanssa antaa meille hyvät valmiudet tulokselliseen yhteistyöhön kanssanne ja teille asiakkaana varmuuden, että tapahtumanne on osaavissa käsissä.

Me olemme nopeita, kustannustehokkaita ja joustavia yhteistyökumppaneita. Olemme selkeitä ja avoimia viestinnässämme, ja asiointi kanssamme on sujuvaa ja luotettavaa. Me voimme tehdä tapahtumanne avaimet käteen -toteutuksena tai ottaa vastuullemme jonkin tietyn tuotannon osa-alueen. Olemme kokeneita tapahtumien suunnittelussa, käsikirjoittamisessa ja käytännön tuottamisessa.

Ota siis yhteyttä ja jätä tapahtumasi osaavien ammattilaisten tehtäväksi !

 

Jenni Lähteenmäki on työskennellyt tapahtumien, sisältöjen ja tuotantojen parissa yli 20 vuotta. Yrittäjyyden lisäksi Jenni on toiminut mm. eri johtotehtävissä tuotantoyhtiöissä. Jenni on ideoinut ja tuottanut lukuisia bisnes, -koulutus-ja yleisötapahtumia. Hän on toiminut tuottajana ja tuotannon johdossa isoissa elokuvatuotannoissa sekä johtanut elokuva-alan koulutus-ja kehityshankkeita. Jenni työskenteli pitkään tv-alalla tuotannon, ohjelmamyynnin ja -kehityksen johtotehtävissä kansainvälisessä tuotantoyhtiössä. Jenni on vastannut satojen ohjelmien tuotannosta suomalaisille tv-kanaville ja ollut kehittämässä useita ohjelmaformaatteja-ja sisältöjä kotimaisille ja kansainvälisille tv-markkinoille. Jenni on ollut tuottamassa elokuvia ja tv-ohjelmia, joita on palkittu Jussi ja Kultainen Venla – palkinnoilla ja Formaatti-Finlandialla. Henkilökohtaisesti Jenni on palkittu mm. YLE TV2 Vuoden kumppanina.

Jenni on tottunut johtamaan joukkoja hektisessä työympäristössä tiukallakin aikataululla. Hän toiminut vastaavana tuottajana yli 80 suorassa televisiolähetyksessä ja vastannut mm. monien viihdegaalojen kuten Venla- ja Emma-gaalojen televisioinneista sekä tunnettujen viihdeohjelmien jättimäisistä live-tuotannoista ja yleisötapahtumista.

Jennin pitkä kokemus erilaisista luovan alan johtotehtävistä ja projektien johtamisesta sekä monipuolinen sisältöosaaminen on koulinut hänestä rautaisen ammattilaisen ja arvostetun yhteistyökumppanin. Jennillä on laaja kontaktiverkosto ja hänet tunnetaan kyvystään viedä projekti maaliin tehokkaasti ja asiaan paneutuen. Jenni työskentelee myös sujuvasti englanniksi.

Omassa yrityksessään Jenni tekee konsultointia ja sisällöntuotantoa eri asiakkaille. Jenni on mm. suunnitellut ja tuottanut erilaisia viestinnän sisältöjä, tapahtumia ja kampanjoita Suomen suurimmalle kehitysyhteistyöjärjestölle KUA:lle ja vastannut useista kuvausprojekteista kehitysmaissa ympäri maailmaa. Koulutukseltaan Jenni on YTM.

LinkedIn: linkedin.com/in/jennilahteenmaki

Taija Holm on toiminut valtakunnallisen messujärjestäjän palveluksessa sekä omaa musiikkibisnestaustaa työskennellen pitkään kansainvälisen levy-yhtiön labelin artistien markkinointi-, viestintä- ja vientitehtävissä ennen kuin vuonna 2006 perusti PR- ja viestintätoimisto ProPromotion Oy:n.

Yritys vastaa viestinnän ja PR:n strategisesta suunnittelusta sekä tuotannosta niin artisteille, julkaisuille, kiertueille, tapahtumille, festivaaleille, keikoille, TV-ohjelmille kuin elokuville. Lisäksi se tuottaa tekstisisältöjä eri kanaviin.

Yrityksen kautta Taija on myös kokenut tapahtumatuottaja, jonka vastuulla ovat olleet niin bisnestapahtumat, gaalat, konserttikiertueet, areenakeikat kuin festivaalien oheistapahtumat. Taija on vastannut vuodesta 2001 alkaen liki sadasta levyjulkaisu- ja pressitilaisuudesta aina suunnittelusta, käsikirjoituksesta ja mediakontaktoinneista tilaisuuksien juontoihin sekä tehnyt yritystapahtumien kumppani- ja sponsorihankintaa.

Taija Holm on ideoinut ja ollut mukana toteuttamassa merkittäviä valtakunnallisia PR-kampanjoita, jotka ovat nousseet myös valtakunnan uutisiin ja someilmiöiksi.

Taija on palkittu viidesti kansainvälisessä Musiikki & Media -tapahtumassa Vuoden PR- / markkinointihenkilönä sekä Radiogaalassa Vuoden promoottorina.

Hänen laajan kontaktiverkoston ansiosta tapahtumat saavat huipputuotannon lisäksi rinnalleen myös vahvaa viestintä- ja markkinointiosaamista sekä sisältöä ja taloutta tukevia kumppaneita.

Linkedin: www.linkedin.com/in/taijaholm

Ota yhteyttä! 

EBArena Oy, info@ebarena.fi
Jenni Lähteenmäki, p. 040 507 7890 jenni@ebarena.fi
Taija Holm, p. 040 748 3435 taija@ebarena.fi